Mitros nodigt werkzoekenden uit voor Kwastendag

Foto: stux

Utrechters en Nieuwegeiners zonder baan kunnen tijdens de Utrechtse ‘Kwastendag’ kennismaken met het schildersvak. Onderhoudspartners van Mitros geven op deze doedag les in schuren, houtreparatie, schilderen en werken op een steiger. Zo kunnen geïnteresseerde werkzoekenden, onder wie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ervaren hoe het is om aan de slag te gaan als onderhoudsschilder.

De ‘Kwastendag’ wordt voor de tweede keer in Utrecht georganiseerd, en is dit jaar op donderdag 10 september. Vorig jaar hebben vijf werkzoekenden een baan gekregen bij een van de onderhoudspartners van Mitros. De ‘Kwastendag’ is bedoeld om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan een opleiding en een vaste baan.

Meer weten? Kijk op kwastendag

Reacties