Ook Podium Hoge Woerd opent in september weer de deur

Foto: podium hoge woerd

Voor liefhebbers van theaater, cabaret, zang en dans is het goed nieuws: Podium Hoge Woerd is vanaf september weer open voor een nieuw theaterseizoen. De kaartverkoop gaat ook binnenkort van start.

Marjan van Huystee, programmeur Podium Hoge Woerd: “Ik ben heel blij dat het toch gelukt is een goed programma samen te stellen en dat we weer open gaan na deze rare theaterloze periode. Het is even wennen om ons weer in grotere groepen te begeven, maar ik weet dat we op een veilige manier werken. Ik hoop dat ons programma aanspreekt. Ik nodig dan ook iedereen uit om te komen genieten van prachtig toneel, luisterrijke muziek, virtuoze dans en overheerlijke familie- en jeugdvoorstellingen.”

Bekend en onbekend

De voorstellingen van september tot en met december 2020 zijn gevarieerd: vele bekende, minder bekende, hele talentvolle en jonge theatermakers, dansers en muzikanten krijgen een podium. Sommige gezelschappen spelen zelfs twee keer op een avond, andere twee avonden of meer achter elkaar. Zo krijgen bezoekers de kans deze voorstellingen te bezoeken, ondanks de beperkte capaciteit door de anderhalvemetermaatregel.

Bonte mix

Zo speelt meesterverteller Nasrdin Dchar vier keer zijn nieuwe voorstelling ADEM, speelt Sanne Wallis de Vries een voorstelling die er zonder corona nooit geweest zou zijn en komt Maas theater en dans met een bonte mix van theater, dans en muziek voor de hele familie. Toneelgroep Oostpool brengt het prachtige Skylight, Diederik Jekel neemt iedereen mee in de wetenschap en Holland Baroque laat ons genieten van zijdezachte klanken. Désirée Majoor, directeur Podium Hoge Woerd/Theater Kikker: “In tijden van crisis zoals we die hebben doorgemaakt, zijn sociale contacten nog belangrijker dan anders. Dat is in mijn ogen ook de kern van theater: ontmoeting. Iedere theatermaker maakt een voorstelling die ons raakt, hoe je het ook wendt of keert. We zien ernaar uit om onze bezoekers daar weer deelgenoot van te maken. En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon fijn om weer een avond met je geliefde, je kinderen, of goede vrienden uit te kunnen gaan.”

Ongeplaceerd

Uiteraard neemt Podium Hoge Woerd de voorschriften voor ieders veiligheid in acht. De tickets zijn bijvoorbeeld ongeplaceerd om de maximale zaalcapaciteit te benutten en het publiek de benodigde ruimte te kunnen garanderen.
In het najaar volgt meer informatie over de kaartverkoop voor het tweede deel van het seizoen, van januari tot en met mei 2021.

Cookieinstellingen