Zomerworkshops in het atelier aan de Alendorperweg

Foto: Martha Goedings

In de zomervakantie thuisblijven? Daar hebben de kunstenaars van het Atelier aan de Alendorperweg 10a in Vleuten iets op bedacht: je kunt diverse creatieve workshops volgen. Ze zijn voor kinderen en volwassenen.

Elke workshop heeft een thema, zoals bloemen van het park, bomen, bloesem van Van Gogh of fantasievogels. Sommige workshops zijn niet alleen in het atelier. Cursisten gaan ook op mini-tekensafari in het Máximapark. Er wordt gewerkt met allerlei materiaal: potlood, houtskool, collage, acrylverf, inkt, linoleumsnijden en pastelkrijt.

11 juli kun je kijkje nemen

De ervaren docenten en kunstenaars Marloes en Martha nemen je creatief op excursie tijdens je thuisblijfvakantie. Maandag 20 juli tot en met vrijdag 31 juli zijn de zomerworkshops. ’s Morgens van 9.15 tot 11.30 uur voor kinderen door Marloes Wijtsma, en ’s middags van 14.00 tot 16.00 uur zijn de workshops voor volwassenen door Martha Goedings.

Zaterdag 11 juli kun je van 12.00 tot 16.00 uur alvast een kijkje nemen in het atelier, en je inschrijven voor de diverse workshops. Je kunt dan ook direct de expositie bekijken van de leden van het kunstcollectief @KunstLint.

Meer weten over de workshops?
www.marloeswijtsma.nlwww.marthagoedings.nl

 

 

Cookieinstellingen