Leidsche Rijn krijgt nieuw Huiskamercafé: De Baron

Foto: BvH

Als het een beetje meezit opent binnenkort een nieuw restaurant in Leidsche Rijn Centrum: De Baron. Het plan is dat dit een huiskamercafé wordt waar iedereen uit de buurt welkom is.

Initiatiefnemer is Bas van Heezik, eigenaar van kiprestaurant Alan & Pim’s aan het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum. De Baron komt er tegenover, in het pand waar voorheen The Barn was gevestigd. De Baron wordt een gezellig eetcafé in Franse bistro-stijl waar je de hele dag terechtkunt voor een kop koffie met gebak, lunch, borrel en diner.
Om de locatie horeca-klaar te maken en De Baron te kunnen openen is Bas van Heezik een crowdfundcampagne gestart. Bas: “Ik wil dat het restaurant écht een ontmoetingsplek wordt voor de buurt. Met deze crowdfunding hopen we dan ook de lokale community in Leidsche Rijn te betrekken.”

Reacties