Domtoren in Goud voor André Vogelpoel

Foto: gemeente Utrecht

Op zaterdag 27 juni ontving André Vogelpoel uit handen van locoburgemeester Maarten van Ooijen een Domtoren in Goud. De uitreiking vond plaats om 10.00 uur bij het clubhuis Fiducia in sportpark Fletiomare-Oost in Vleuten.

André Vogelpoel traint al 37 jaar vrijwillig iedere zaterdag een groep mensen van 45 tot 80 jaar. Hij bouwt de trainingen zo op, dat iedereen mee kan doen en er iets aan heeft. Deelname is vrijblijvend, maar door de sociale samenhang is bijna iedereen elke week aanwezig.
Verder zet André Vogelpoel zich in voor nevenactiviteiten binnen de Trimclub zoals wadlopen, kanoën en fietsen. Regen of sneeuw, meneer Vogelpoel is er altijd om 8.30 uur en past zijn activiteiten aan, aan de zaterdagen van de Trimclub.

De Domtoren in Goud is een blijk van erkenning voor vrijwilligers die zich lange tijd voor Utrecht hebben ingezet of personen die zich belangeloos en zeer intensief hebben ingespannen voor een succesvol project of evenement.

Reacties