Voetbalclinic met Gert Kruys Academy bij Desto op 4 juli

Foto: only for men

Zaterdag 4 juli vanaf 14.00 uur organiseren de voetbalacademie van ex-profvoetballer Gert Kruys en mannenmodewinkel Only for Men een voetbalclinic voor kleine Oranje-internationals in de dop. De clinic vindt plaats op de voetbalvelden van C.O.V. Desto aan de Componistenlaan in Vleuten.

Voor deze exclusieve training is plaats voor 50 spelers tussen de 6 en 14 jaar. Je kunt je inschrijven via de website van Only for Men. Tijdens de training worden zaken als baltechniek en plezier in het spel doorgenomen. Ook is een veilige training belangrijk. Zo moeten alle spelers zelf een bidon met water meenemen. Er kan ook niet gedoucht worden na de training en geïnteresseerde (groot)ouders zijn helaas niet welkom langs de zijlijn. Bij verschijnselen van verkoudheid of koorts zal de organisatie je ook vragen je kind niet deel te laten nemen.

En herenmodezaak Only for Men mag het dan wel mede organiseren, de clinic is wel degelijk ook voor meiden!

Reacties