Utrecht zoekt een nieuwe burgemeester. Maar wat voor iemand moet dit zijn?

Foto: Pixabay

Burgemeester Jan van Zanen gaat Utrecht verlaten. Per 1 juli is Peter den Oudsten benoemd als tijdelijke burgemeester. Hij blijft een half jaar. Intussen kan Utrecht op zoek naar een nieuwe burgemeester. Alle Utrechters mogen meedenken.

Je kunt de gemeenteraad je ideeën meegeven over de nieuwe burgemeester. Bijvoorbeeld welke eigenschappen de burgemeester moet hebben, of waar hij of zij als eerste mee aan de slag moet gaan, welke aandachtsgebieden je belangrijk vindt, enzovoort. Je bijdrage is anoniem, maar wordt wel openbaar gemaakt op de website van de gemeenteraad. Hier kun je je ideeën delen met de gemeenteraad.
Heb je vragen? Neem dan contact op met de griffie van de gemeenteraad via [email protected]

 

 

Reacties