Kamers met Aandacht zoekt een kamer voor 17-jarige Dounja

Foto: Pixabay

Weet je nog het moment dat je uit huis ging? Waarschijnlijk kreeg je hulp van je ouders, vrienden of familie en waren zij er wanneer het even niet mee zat. Maar wat nou als dat sociale vangnet er niet is en je geen vertrouwde plek hebt om naar terug te keren?

Kamers met Aandacht zoekt mensen die een kamer willen verhuren aan jongeren tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen willen staan, maar nog niet geheel zelfstandig kunnen wonen. Zo ook voor Dounja van 17 jaar. Kamers met Aandacht zoekt een kamer voor haar in De Bilt, Houten of Utrecht waar zij haar MBO Zorg en Welzijn in september kan starten. De kamer die voor haar was gevonden kon door Corona helaas niet doorgaan. We gunnen haar een goede start in haar nieuwe schooljaar en hopen dat er een fijne kamer voor haar gevonden wordt!

Dounja is een rustige, gezellige jongedame, die eerst de kat uit de boom kijkt. Ze houdt van een opgeruimde kamer en is gek op huisdieren. Wie kan voor een fijne plek zorgen? Kijk op kamersmetaandacht.nl voor meer informatie.

Reacties