Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum heeft af en toe kuren

Foto: Google maps

De apparatuur van de parkeergarage in Leidsche Rijn Centrum was een tijdlang van slag: de meter van veel bezoekers bleef maar doorlopen waardoor de parkeerrekening soms honderden euro’s kon bedragen.

De mensen die dit overkwam en die er melding vanĀ  maakten bij de beheerder van de parkeergarage kregen het geld snel terug, maar handig is het natuurlijk niet. Het overkwam bijvoorbeeld een bezoeker bij het uitrijden van de parkeergarage dat ze 131 euro moest betalen na een halfuur geparkeerd te hebben. Meer van dat soort verhalen circuleren op de sociale media. Het gaat met name om bezoekers die de app van Leidsche Rijn Centrum gebruiken als ze parkeren. In die app kun je kiezen voor achteraf betalen of ter plekke bij het verlaten van de parkeergarage. Dat achteraf betalen kon dus voor grote verrassingen zorgen.

Storing

Navraag leert dat er een storing is geweest bij een van de poorten in de parkeergarage; daar ging telkens iets mis bij het scannen van de kentekens. Het kenteken werd soms niet herkend, waardoor de meter doorliep omdat het kenteken niet werd afgemeld in het systeem. Het centrummanagement van Leidsche Rijn Centrum laat weten dat ze er op letten of het nog steeds gebeurt en dat ze uiteraard te veel betaalde parkeergelden terugbetalen.

Als het jou ook overkomen is, kun je een mailtje sturen naar [email protected].

Reacties