Heuse Schotten tussen de tafels bij Maximus Brouwerij

Foto: Maximus

Ewald Visser, directeur van Maximus Brouwerij, heeft alles gedaan om het terras van het proeflokaal op orde te krijgen. Inclusief heuse Schotten tussen de tafels. “Ik ben klaar voor het nieuwe seizoen, en ik hoop dat jullie er ook klaar voor zijn. Proost, op het nieuwe terrasseizoen!”

Maximus Brouwerij heeft het grote terras van haar proeflokaal in Utrecht Leidsche Rijn helemaal klaar voor de heropening voor haar gasten. In de afgelopen weken heeft het team hard gewerkt om de corona-maatregelen van het Protocol Heropening Horeca toe te passen om social distancing te realiseren. Als laatste detail werden vandaag veilige ‘Schotten’ tussen de terrastafels aangebracht.De Schotten van de Saint Anthony Pipe Band uit Wijk bij Duurstede, voor de gelegenheid in vol ornaat met kilt en doedelzak, brachten tussen de tafels een kort concert ten gehore.

Reserveringen

Ewald Visser, directeur Maximus: “Het zijn bijzondere tijden. Ons proeflokaal met terras mag 1 juni weer open en we hebben nu al een reeks reserveringen staan. In de afgelopen weken heeft ons team hard gewerkt om alles voor te bereiden zoals afstanden tussen de tafels, instructies, een reserveringssysteem, looproutes en schotten waar nodig. We weten hoe graag iedereen straks bij ons langskomt en wilden dit nu ook op een luchtige en ludieke manier met onze klanten en omgeving vieren.”

Reacties