Swingend en sportief bedankje voor Leidsche Rijn van FC Utrecht

Foto: FC Utrecht

Een swingend en sportief bedankje werd Leidsche Rijn voorgeschoteld door FC Utrecht en Stichting JoU, die samen met goochelaar Roy, straatvoetballer Akkamist en mascotte Tiger in een heuse FC Utrecht Discobus door de buurt reden.

De bedankronde van deze week volgde op een inzamelingsactie van een week eerder, waarin een vrachtwagentje vol lang houdbare producten werd opgehaald voor de voedselbank. Veel mensen genoten van de verrassende trucs van goochelaar Roy, de acrobatische voetbalmoves van straatvoetballer Akkamist en het enthousiasme van mascotte Tiger.

19 mei weer

Komende week, op dinsdag 19 mei, staat een inzamelingsronde voor Voedselbank Utrecht op de planning in Vleuten en De Meern. Van 15.00 tot 19.00 uur is FC Utrecht te vinden bij sportplaats De Scheg (atletiekbaan), de Schakel in Vleuten, de Weide Wereld, op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Vleuten, op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in De Meern en bij de KJP op de Meerndijk in De Meern (het gebouwtje achter Azotod). Op deze plekken kun je lang houdbare producten brengen voor de voedselbank.

Een week later, op een nog nader te bepalen datum, maakt dan de discobus weer een rondgang door de buurt.

Reacties