Online workshops bij Indekerngezond in Leidsche Rijn Centrum

Foto: Indekerngezond

‘Indekerngezond’ in Leidsche Rijn Centrum richt zich met workshops, bijeenkomsten, voorlichting en tal van initiatieven door mensen uit de buurt op de gezondheid van de mensen in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. En dan óók op het aspect ‘betekenisvol leven’. Helaas ligt ook het fysieke programma van Indekerngezond nu stil, maar online gebeurt er genoeg!

Diverse workshops zijn nu online te volgen. Met een team van enthousiaste vrijwilligers en initiatiefnemers heeft Indekerngezond een mooi aanbod voor wijkbewoners. Juist in deze tijd is het belangrijk om stil te staan bij jouw Positieve Gezondheid, aandacht voor jezelf en om inspiratie op te doen.

Gratis workshops

In april en mei zijn de workshops gratis. Voorbeelden zijn Online workshop Relax, oefeningen om te ontspannen, Online workshop Positieve Gezondheid en de Inloop Leidsche Rijn. Dat laatste is een nieuw initiatief van vier wijkbewoners. Ben je nieuw in Leidsche Rijn en omstreken of woon je er al een tijdje, en heb je zin om zo nu en dan andere inwoners online te ontmoeten? Meld je dan aan en doe mee met de Inloop Leidsche Rijn.

Aanbod uitgebreid

De workshops staan in de agenda op www.indekerngezond.nl. De komende tijd wordt het aanbod uitgebreid, dus je kunt regelmatig de website voor het actueel workshopaanbod bekijken. Heb je zelf een idee voor een online initiatief en wil je dat aanbieden via Indekerngezond? Neem dan contact op via [email protected].

Cookieinstellingen