Heerlijke lunchpakketten voor St. Antonius Ziekenhuis afgeleverd

Foto: FanWork Events

Vrijdag 17 april werden verschillende zorgverleners van het St. Antonius Ziekenhuis verrast met een gezellig en goed gevuld lunchpakket.

Deze pakketten werden aangeboden namens alle winkeliers van winkelcentrum Vleuterweide. Zo konden zorgverleners en overige medewerkers van onder meer de afdelingen Logistiek, Spoedeisende Hulp, IC en Geboortezorg genieten van deze heerlijke traktaties.

De winkeliers dragen de zorgmedewerkers een warm hart toe en wilden op deze manier hun dankbaarheid tonen. “In deze tijden moeten we extra goed voor elkaar zorgen”, aldus Tom Tuijp, één van de initiatiefnemers. De medewerkers van het St. Antonius hebben inmiddels laten weten dat ze enorm dankbaar zijn voor de lunch en dat deze heerlijk smaakte.

Reacties