Sportclubs in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern zamelen samen in voor de voedselbank

Foto: Eelco Koot

Sportverenigingen V.V. De Meern, PVCV, Desto, UVV, MHC Fletiomare, Watervlo en LTC Vleuten De Meern hebben de handen ineen geslagen voor de voedselbank. Drie dagen lang zamelen zij voedsel en andere producten in voor de voedselbank.

Na 1 dag actie gaat het erg goed: tot nu toe hebben ze al 50 kratten met houdbaar voedsel ingezameld! Daarnaast is er € 1.900,- aan donaties binnengekomen. Fantastisch! Het is geen wedstrijd, maar het zou toch mooi zijn voor de voedselbank als ze deze score hoger krijgen. Vandaag en morgen (vrijdag 17 en zaterdag 18 april) staan ze weer vanaf 14.00 uur tot 19.00 uur op de Zandweg 86 in de Meern tegenover de Praktijk van Fysio van Leeuwen. Kom jij ook langs om de score te verbeteren? Ze zien je graag verschijnen!

Geld mag ook

Uiteraard worden de regels in acht genomen dus iedereen moet afstand houden. Er is weinig parkeerruimte dus kom bij voorkeur te voet of op de fiets. Je mag ook financieel de score hoger maken: je kunt een bedrag overmaken aan V.V. De Meern – NL12 RABO 0341 4544 86 o.v.v. Actie Voedselbank

 

Cookieinstellingen