Steun de lokale ondernemers!

Foto: Nieuws.nl

Veel lokale ondernemers hebben het zwaar in deze tijden: vaak wel nog hun vaste lasten, maar veel minder inkomsten dan voor de crisis. Wij kunnen hen steunen door juist nú bij hen te kopen in plaat van online spullen te bestellen bij de grote reuzen.

Zo kunnen we samen ons best doen om lege winkelpanden te voorkomen. Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de lokale ondernemers in deze moeilijke tijden. Er zijn speciale bezorgdiensten in het leven geroepen en je kunt bij veel lokale ondernemers ook online shoppen.

Wij lichten er elke keer een paar uit:

Restaurant Oost-West in de Dorpsstraat in Vleuten bijvoorbeeld, dat de volledige menukaart graag bij je thuis bezorgt. Daarmee doet dat Restaurant Oost-West stiekem een beetje zijn eigen naam eer aan: oost, west, thuis best….

Bloemen van Ruben is op wisselende dagen in onze regio actief: op vrijdag in Parkwijk, op zondag, maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag, in Vleuten en op zaterdag in winkelcentrum de Veldhof in de Meern. Juist in deze dagen als je toch veel thuis bent kunnen bloemen je opvrolijken.

Peter de Rooij Hoveniers uit Vleuten zorgt voor fraaie tuinen. Ook in coronatijd, want het is buiten en op afstand. En als je deze dagen toch veel in je tuin zit, is een mooie, goed verzorgde tuin heerlijk om in te zitten!

Cucina Elena is in een paar jaar tijd een begrip in Vleuten geworden. In korte tijd veroverde de pizzabakker menig hart met zijn pizza’s. Het goede nieuws: je kunt ze in deze tijd gewoon bestellen! Lekker toch?

Secrass Grafisch draait in coronatijd lekker door. Dus heb je drukwerk, folders, flyers, banners, vlaggen of -verzin-het-maar nodig – als er maar iets op gedrukt kan worden – dan  kun je bij Secrass in de Vleutense Schoolstraat terecht.

 

 

 

 

 

Reacties