Koolwitjes van de Vlinderstichting laten ontpoppen in huis

Foto: pixabay

Ieder jaar kunnen scholen pakketjes met eitjes, rupsen en poppen van het groot koolwitje bestellen bij De Vlinderstichting. Maar in verband met het coronavirus kunnen heel veel pakketjes nu niet worden verstuurd.

Ga daarom thuis met de koolwitjes aan de slag! De Vlinderstichting stelt nu een beperkt aantal pakketjes beschikbaar voor ouders. Leuk voor bij het thuisonderwijs, want vlinders zijn door hun mooie uiterlijk en opvallende gedaanteverwisseling een boeiend en leerzaam lesonderwerp. Daarom heeft De Vlinderstichting lesmateriaal ontwikkeld. Met behulp hiervan kun je zowel kleine als grote vlinderprojecten opzetten. Alle lessuggesties zijn namelijk op zichzelf staande opdrachten. Je kunt dus zelf gemakkelijk bepalen welke opdrachten je wel en welke je niet wilt behandelen en dus hoeveel tijd je aan vlinders wilt besteden.

Reacties