Sportverenigingen zamelen voedsel in voor de voedselbank

Foto: Voedselbank

Op 15, 16 en 17 april staan vertegenwoordigers van verschillende sportverenigingen uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern klaar om voedselproducten in te zamelen voor de voedselbank. Ze staan die dagen tussen 14.00 en 19.00 uur bij Fysio van Leeuwen op de Zandweg 86 in De Meern klaar.

De sportverenigingen doen dit omdat zij zien dat veel mensen door de coronacrisis worden geraakt. Soms zo hard, dat zij moeten terugvallen op de pakketten van de voedselbank. En tot 1 juni zijn er toch geen georganiseerde sportactiviteiten meer, dus ze hebben tijd over om zich voor dit goede doel in te zetten.

Hopen op grote opbrengst

Vooral houdbaar voedsel is nu belangrijk voor de voedselbank. De sportverenigingen hopen op een grote opbrengst. Uiteraard houden zij bij deze actie streng rekening met de richtlijnen voor afstand. Als het je niet lukt om spullen te brengen, maar je hebt wel spullen voor de voedselbank, dan komen ze het gewoon bij je ophalen. Mail dan naar [email protected]. Een financiële bijdrage is ook van harte welkom. Deze kan worden overgemaakt aan V.V. De Meern, NL12 RABO 0341 4544  86 o.v.v. Actie Voedselbank. Aan het einde van de actie maakt V.V. De Meern het geld dan over naar de Voedselbank.

Deze actie wordt ondersteund door de besturen van V.V. De Meern, PVCV, Desto, UVV, MHC Fletiomare, Watervlo en LTC Vleuten De Meern.

 

Reacties