Gratis seniorenvoetbal bij VV De Meern

Foto: VV De Meern

Stiekem kijken we natuurlijk uit naar de ‘normale’ wereld. Ook VV De Meern kijkt alvast een beetje vooruit naar het volgende voetbalseizoen. En omdat we het samen buiten sporten met z’n allen zo missen (toch?), is het seniorenvoetbal bij VV De Meern volgend seizoen gratis.

Het seniorenvoetbal is een beetje aan het inboeten wat betreft populariteit, maar sporten is en blijft belangrijk op elke leeftijd. Om voetbal onder senioren te stimuleren is het volgend seizoen gratis bij VV De Meern. De senioren kunnen op zondag wedstrijden spelen en op vrijdagavond trainen op het sportcomplex van VV De Meern. Gebruik maken van deze geweldige gratis mogelijkheid kan door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarin je leeftijd, op welk niveau je speelt en (eventueel) van welke club je afkomstig bent.

Gratis voetballen bij één van de grootste clubs van Nederland: wie wil dat nou niet!

Cookieinstellingen