Restaurant Zuiver opent drive-thru voor paasbrunch

Foto: Pixabay

Nu de horeca ook tijdens de komende paasdagen gesloten blijft, zorgt Restaurant Zuiver ervoor dat je desondanks ook dit jaar kunt genieten van een uitgebreide paasbrunch. Bijkomend voordeel: je mijdt de paasdrukte in de supermarkt.

De komende paasdagen zijn voor veel mensen heel anders dan ze zich een tijdje terug hadden voorgesteld. Lekker ergens paasbrunchen is er niet bij. Dat moet nu thuis. Wie zonder al te veel moeite toch een heerlijke paasbrunch op tafel wil hebben, kan terecht bij Restaurant Zuiver. Daar gaat op 1e paasdag (zondag 12 april) de paasbrunch drive-thru open bij haar locaties in Utrecht en Amersfoort: chef-koks Yvette Jasperse en Richard Boys hebben een paasbrunch samengesteld die op 1e paasdag ’s ochtends met de auto, onder begeleiding van de vrolijke muziek van de Bubbels, kan worden opgehaald.

Bestellen

De feestelijke brunch bevat verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek, met onder meer uit hartige en zoete broodjes, ambachtelijke kazen, luxe vleeswaren, Hollandse aspergequiche, een gambacocktail met gerookte zalm en verse jus d’orange.
Mogelijkheid tot bestellen en alle informatie is te vinden op www.restaurantzuiver.nl/pasen

Reacties