G-hockeyspelers Fletiomare doen mee aan Special Olympics

Foto: P de Bruijn

De G-hockeyspelers van MHC Fletiomare zijn zaterdag 7 maart dubbel getrakteerd: Rotary Haarzuylens heeft de deelname aan de Special Olympics mogelijk gemaakt en Cyclone heeft alle spelers een nieuwe hockeystick cadeau gedaan.

G-Hockey laat kinderen en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking plezier en voldoening beleven aan hockey. Van 12 tot 14 juni zijn in Den Haag de ‘Special Olympics Nationale Spelen’. Ruim 2.000 sporters met een verstandelijke beperking spelen in tientallen sporten met en tegen elkaar. Zaterdag hoorden de spelers van het eerste G-hockey team van MHC Fletiomare dat zij ook mee kunnen doen. De Rotary Haarzuylens heeft de rekening opgepakt. Dankzij dit gebaar is het hele team met begeleiders drie dagen aanwezig in Den Haag. Inkomend Rotaryvoorzitter Eric Jan van Ditzhuijzen kwam zaterdag zelf de cheque brengen. Voor de G1 spelers was het zaterdag en fijne verrassing dat ze naar Den Haag gaan!

Nieuwe stick

Alle G-Hockey spelers van MHC Fletiomare werden nog eens extra verrast: Hockeymerk Cyclone heeft alle G-Spelers een nieuwe stick cadeau gedaan. Bij de opening van het buitenseizoen op zaterdag 7 maart kregen ze de sticks overhandigd. Omdat ook nog eens de eerste lente-zon scheen en “U in de wijk” kwam filmen was het een seizoensopening om niet te vergeten.

Cookieinstellingen