Patiëntenzorg en poliklinieken verlopen als normaal in St. Antonius

Foto: Antonius Ziekenhuis

Gisteren werd bekend dat er in het St. Antonius Ziekenhuis in Leidsche Rijn corona was vastgesteld bij een patiënt. Vooralsnog is het bij die ene patiënt gebleven.

De patiënt lag op één van de verpleegafdelingen en is donderdagmiddag ontslagen uit het ziekenhuis. Daar wordt hij of zij verder begeleid door de GGD. Het ziekenhuis laat weten de richtlijnen van het RIVM te volgen en geen handen meer te schudden. Bezoekers, patiënten en medewerkers wordt geadviseerd regelmatig de handen te wassen en in de elleboog te hoesten en te niezen.

Als normaal

Op dit moment doet het ziekenhuis contactonderzoek en wordt onderzocht we met wie deze patiënt allemaal contact heeft gehad. Dat geldt zowel voor patiënten als medewerkers. De woordvoerder van het ziekenhuis laat weten dat de kwestie uiteraard leeft in het ziekenhuis en dat medewerkers dagelijks worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen. De patiëntenzorg in ons ziekenhuis en poliklinieken verloopt verder als normaal. Afspraken en operaties gaan gewoon door.

Cookieinstellingen