Inschrijving avondvierdaagse Leidsche Rijn geopend

Foto: Ronald Correljé

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen worden nu al getroffen voor de avondvierdaagse in Leidsche Rijn. De inschrijving is geopend.

De avondvierdaagse is van dinsdag 9 juni tot en met vrijdag 12 juni. Meer informatie over de startlocatie, tijden en startvolgorde wordt bekend gemaakt via de website en via de schoolcoördinatoren. De inschrijving loopt tot en met 15 mei en kost € 5,50 (via IDeal). Kinderen onder de 14 moeten onder begeleiding van een volwassene te lopen. Via de scholen wordt de begeleiding gecoördineerd; individuele lopers moeten zelf voor begeleiding zorgen.

Inschrijven kan via deze link: inschrijven avondvierdaagse Leidsche Rijn.

Vleuten, De Meern, Haarzuilens

De avondvierdaagse van Vleuten, De Meern en Haarzuilens vindt wat later plaats: van 23 tot en met 26 juni. De organisatie van dit evenement heeft als belangrijke uitdaging het vinden van een goede locatie. Er wordt straks namelijk gewerkt aan het opnieuw aanleggen van de hockeyvelden van Fletiomare. Zoals het er nu uitziet zal de locatie ook na de werkzaamheden niet meer beschikbaar komen voor de avondvierdaagse. Dus onder voorbehoud van een beschikbare locatie kun je 23 t/m 26 juni in je agenda noteren.

 

Cookieinstellingen