Wat is er dit weekend te doen in Leidsche Rijn?

Foto: Vincent Teeuwen

De wintermaanden zijn  niet de meest enerverende voor leuke dingen… Toch zijn er zeker nog een aantal leuke dingen te doen dit weekend in Leidsche Rijn. Aanradertje: gluren bij de buren! Beleef Leidsche Rijn zette alles weer op een rij. (en wat een leuke site is dat om te volgen!)

vr 7 & za 8 feb Toneelstuk Lest Best, Buurtcentrum de Schalm, De Meern

Plateel is een amateur toneelgezelschap uit De Meern dat jaarlijks een toneel uitvoering op de planken brengt in Buurtcentrum de Schalm.
De afgelopen jaren hebben zij het publiek getrakteerd op vrolijke blijspelen met een flinke dosis humor en soms onverwachte plotwendingen. Kaarten kosten € 7,50. Inloop 19.30, aanvang 20 uur.

za 8 feb UindeWijk Leidsche Rijn

Elke za op het hele uur. Wekelijkse televisie vanuit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. TV over onze bijzondere mensen, plekken, gebeurtenissen en cultuur. Lees meer via deze link.

za 8 feb Slapen kan altijd nog, Muziekpodium Azotod

40 plus? So what! Dansen op pop, rock, disco, funk en soul van de jaren 70 tot gisteren. Na de geweldige eerste editie keert ‘slapen kan altijd nog’ terug op zaterdag 8 februari 2020. Zaal open 21 uur. Kost vvk €11,64 / deur €15. Meer lezen? Klik hier.

zo 9 feb Gluren bij de Buren Utrecht, Ook in huiskamers in Leidsche Rijn

Huiskamers worden omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. Tussen 12 en 17 uur zijn er optredens van rapformaties tot theatermakers en van cabaretiers tot 30-koppige koren. Kortom, voor ieder wat wils en ook nog eens gratis toegankelijk. Programma. Meer lezen? Klik hier.

zo 9 feb Winterconcert de Bazuin, CultuurCampus Vleuterweide

Meer weten? Klik dan hier.

Reacties