Juf Lieke van Vrije School Leidsche Rijn gaat naar Nepal

Foto: Mat Zimmerman

Juf Lieke van klas 1 van de Vrije School Leidsche Rijn gaat eind februari naar Nepal om in Kathmandu te gaan werken op een vrije school.

Het is vrijwilligerswerk en de nieuwe vrije school daar heeft alle hulp nodig die mogelijk is. Er zitten voornamelijk weeskinderen op deze school en er is weinig geld voor schoolspullen en voor lesmateriaal voor de leerkrachten. Daarom heeft juf Lieke een actie op touw gezet om geld in te zamelen: een markt, georganiseerd door kinderen, ouders en leerkrachten. Iedereen is welkom.

Markt

Er is een rommelmarkt met speelgoed, spellen, boeken, kleding en nog veel meer, en op het open podium kun je voorstellingen zien. Er is een kapper waar je je kunt laten knippen of stylen, je kunt knutselen en er is genoeg eten en drinken. Al het geld gaat mee naar Nepal.
De markt is op woensdag 19 februari van 13.30 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom! (locatie: Componistenlaan 8 in Vleuten)

Reacties

0