Een nieuwe fiets van VOLT! voor Maverick

Foto: VOLT

Op de onlangs gehouden open dag van de school VOLT! Toekomstmakers kwamen veel leerlingen en hun ouders kijken naar wat VOLT! te bieden heeft.

Er werd geknutseld en er werden cupcakes gemaakt, en bij de Techniekstand werden proefjes gedaan. De lasersnijder draaide overuren met het maken van sleutelhangers voor de jonge bezoekers. Ouders konden onder het genot van een kop koffie of thee gezet door onze leerling-barista kennismaken met de MR. Door het verzamelen van handtekeningen aan de hand van een opdrachtenboekje konden de leerlingen kans maken op een fiets in de kleuren van VOLT! Vorige week trok Nadia Daoudi, directeur van VOLT! een winnaar: Maverick van Lunteren. Gisteren werd op basisschool De Ridderhof de fiets tot grote verrassing van Maverick afgeleverd door Toine van Hulst, teamleider van de onderbouw. van VOLT!. Maverick was erg blij met zijn nieuwe aanwinst!

Reacties