Kantoorgebouw Helix verrijst in Leidsche Rijn Centrum

Foto: AM/BAM

Er komt een nieuw kantoorgebouw genaamd Helix aan het Reykjavikplein vlakbij Leidsche Rijn Centrum. Het wordt gerealiseerd door gebiedsontwikkelaar AM en BAM Bouw en Techniek.

Het nieuwe kantoorgebouw Helix maakt straks onderdeel uit van het indrukwekkende centrumgebied van Leidsche Rijn. Het wordt een kantoor van ongeveer 10.000 vierkante meter waar meerdere bedrijven zich straks kunnen vestigen. Het bestaat straks uit vier kantoorlagen en twee parkeerlagen (onder het gebouw) met ruimte voor circa 150 parkeerplaatsen. Een spiraalvormige trap in het atrium – zichtbaar vanaf de snelweg – is het hart van het gebouw: beweging en daarmee gezond werken worden hiermee gestimuleerd. Daarnaast zorgt de trap voor een gevoel van verbondenheid tussen de medewerkers van de verschillende bedrijven die hier gaan werken.
De start van de bouw is binnenkort, de oplevering vindt in het tweede kwartaal van 2021 plaats.

Reacties