E-bike leasen in Leidsche Rijn bij Pronto

Foto: Pronto

Een leasefiets is vanaf 1 januari heel aantrekkelijk dankzij een nieuwe fiscale fietsregeling. Ook zo’n populaire snelle e-bike is te leasen. Pronto E-bikes in Leidsche Rijn Centrum kan je er alles over vertellen.

De fiets, en dan met name de e-bike, is steeds vaker een serieus alternatief voor auto en openbaar vervoer. Met een e-bike sta je niet in de file en zijn parkeerproblemen verleden tijd; daarbij is fietsen goed voor de gezondheid en de luchtkwaliteit. Deze voordelen zijn belangrijk voor werknemers én werkgevers. Recent onderzoek van TNO heeft uitgewezen dat door de komst van de e-bike de bereidheid om de fiets te pakken naar het werk gestegen is van 7 naar 15 kilometer enkele reis.

7 procent bijtelling

De  nieuwe fiscale regeling die per 1 januari geldt, zal dit een impuls geven, zo verwacht men. Als de werkgever een fiets ter beschikking stelt, betaalt de werknemer 7 procent bijtelling en kan de fiets zowel zakelijk als privé worden gebruikt zonder ingewikkelde administratie. Met de nieuwe regeling fiets je als werknemer in de praktijk al vanaf een paar euro per maand op een gloednieuwe e-bike. Aan het einde van de leaseperiode krijgt de fietser de mogelijkheid om de fiets voor een zeer aantrekkelijk bedrag over te nemen.

Servicepakket

De werkgever kan werknemers met één klik op de knop toestemming geven voor het leasen van een fiets. De werknemer heeft vrije keuze voor het type fiets. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed-pedelec Vervolgens kan de werknemer eenvoudig bij een van de deelnemers aan Lease a Bike een nieuwe fiets of e-bike uitzoeken, voorzien van een uitgebreid servicepakket voor onderhoud, reparatie, 24/7 pechhulp en verzekering. Zodra de fiets in gebruik is genomen, ontvangt de werkgever maandelijks alle benodigde informatie voor de salarisadministratie voor een eenvoudige verwerking van de betaling van de leasecontracten.

Pronto E-bikes in Leidsche Rijn Centrum doet mee aan deze actie.

 

Reacties