Wintergames voor Leidsche Rijnse jongeren

Foto: Durf

28 december organiseer project DURF! de tweede editie van de Winter Games. Na het succes van de eerste editie waar ruim 80 jongeren aanwezig waren in sportcentrum Oudenrijn, staat er een nieuw evenement voor jongeren voor de deur.

Tijdens de eerste editie was er een toffe openingsshow van freestyler Nasser el Jackson en werd er sportief gevoetbald. Tijdens deze kerstvakantie zal het toernooi weer van start gaan in Sportcentrum Oudenrijn. Naast het zaalvoetballen wordt er een freestyle voetbalcursus gegeven door Jasmijn en zal Jahmal van Dams een kickboks-clinic verzorgen. Genoeg te doen dus!

Voedselbank

Dit jaar staat de Wintergames speciaal in het thema van de voedselbank. De jongeren kunnen gratis meedoen aan het evenement in ruil voor wat meegenomen eten voor de voedselbank. Teams en individuele spelers kunnen zich inschrijven via durf.info of via het instagram account van durf_games. Het doel van het evenement is om de jongeren uit de buurten te verbinden en daarnaast gezamenlijk wat te beteken voor de voedselbank.

Voor en door jongeren

Project DURF werkt in samenwerking met Sportcentrum Oudenrijn, stichting JOU, Decathlon, de Voedselbank, Hogeschool Utrecht en de gemeente Utrecht die zich inzet voor het vergroten van de jongerenparticipatie door evenementen te organiseren voor en door jongeren. Het evenement is van 11:30 tot 18.00 uur in sportcentrum Oudenrijn en is voor jongeren vanaf 14 t/m 21 jaar.

 

Cookieinstellingen