IJsbaan Vleuterweide opent vrijdag 6 december

Foto: FanWork Events

Vrijdagmiddag 6 december gaan de deuren open van IJsbaan Vleuterweide. De eerste 50 bezoekers krijgen een verse oliebol of appelbeignet. De ‘deuren’ van de ijsbaan gaan klokslag 14.00 uur open, dus ben op tijd!

Het is de derde keer dat de ijsbaan in winkelcentrum Vleuterweide staat. Hij ligt net als de vorige keer op het pleintje voor de bibliotheek en is bijna 350 vierkante meter groot. Verschil is wel dat er dit jaar iets meer aandacht aan de kwaliteit en uitstraling is besteed. Zo is er bijvoorbeeld een mooi sneeuwlandschap en heeft de ijsbaan een eigen website: www.ijsbaanvleuterweide.nl. Hierop zijn alle leuke dingen te zien die er worden georganiseerd op de ijsbaan, en de openingstijden. Zo is er bijvoorbeeld op 11 en 18 december van 18:00 tot 21:00 uur een curlingcompetitie en kun je op zondag 8 december Рvan 12.00 tot 17.00 uur Рmet Elsa en Olaf uit Frozen schaatsen.

Reacties