Brusselplein verandert in kerstbomendoolhof

Foto: MB

De voorbereidingen zijn in volle gang: zondag opent op het Brusselplein een enorm kerstbomendoolhof! Vanaf deze week worden er houten bakken geplaatst waar de 750 kerstbomen in moeten komen.

De doolhof op het Brusselplein is straks 1.000 vierkante meter groot en wordt op maat gemaakt van in Nederland gekweekte kerstbomen. Deze kunnen door lokale bedrijven worden geadopteerd. Na adoptie wordt er voor ieder geplaatste boom een nieuw exemplaar teruggeplaatst in de natuur. De doolhof moet een sfeervolle beleving worden die naar kerst ruikt, letterlijk en figuurlijk. Er zijn niet alleen heel veel kerstbomen, maar er zijn ook lichtjes, acts en kerstmuziek. En er is een kerstraadsel! De winnaar van dit raadsel gaat er vandoor met een gezinsticket naar Disneyland Parijs ter waarde van 1.000 euro.

Zondag open

De kerstbomendoolhof gaat officieel open op zondag 8 december om 12:00 uur. De kerstbomendoolhof is vanaf dan tot en met zondag 29 december dagelijks te bezoeken tussen 12:00 – 17:00 uur. (m.u.v. 1e Kerstdag)

Reacties