Wijnbar Most is in de race voor Winebar of the Year 2019

Foto: Most

Wijnbar Most in Leidsche Rijn Centrum doet mee aan de verkiezing van Winebar of the Year 2019. Je kunt meestemmen en Most naar een hoge plaats ‘duwen’!

Vorig jaar stond Wijnbar Most ook al in de top 15 van Winebar of the Year. Het is een bijzondere bar daar aan het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum, want je kunt er zelf je wijntjes tappen. Er is keuze uit meer dan 100 wijnen, die staan uitgestald in dispensers door de hele zaak. Wit, rood, rosé, mousserend en dessertwijnen kun je zo in je glas tappen. De dispensers zijn uitgerust met een soort edelgas waardoor er geen zuurstof bij de wijn komt. Bij elke wijn hangt een beschrijving over het type druif, wijnhuis en tonen. Je kunt je uiteraard ook laten adviseren.

Je kunt stemmen op Wijnbar Most via deze link: http://www.wine-bars.nl/winebar-of-the-year-2019/ . Als je stemt maak je ook nog eens kans op Coravin Model 2 plus pack t.w.v. € 349!

Stemmen kan tot 11 december.

Reacties