Christmas Shopping Night vervangt kerstmarkt in Vleuterweide

Foto: Fan Works

Gezinnen uit Leidsche Rijn en omstreken zijn op vrijdag 13 december van harte welkom op de eerste editie van de Christmas Shopping Night. Van 15.00 uur tot 22.00 uur is er in de winkels van alles te doen voor kinderen en veel lekkers te proeven voor de volwassenen. Tevens stunten diverse winkeliers met behoorlijke kortingen.

De Christmas Shopping Night is een nieuw evenement en vervangt de kerstmarkt in winkelcentrum Vleuterweide. Het was tijd voor vernieuwing, vonden de winkeliers; daarom wordt er op die vrijdag de dertiende flink uitgepakt. Rondom de ijsbaan kunnen bezoekers struinen langs de gezellige kersthuisjes, een lekker hapje proeven bij de foodtrucks en op de foto in een heuse snowglobe. Op het podium bij Het Glaslokaal geven onder anderen Starlight Boulevard en Romy Monteiro een spetterend optreden. Het hele programma is te vinden op www.centrum-vleuterweide.nl.

Vermaak in de winkels

Niet alleen de straten in Centrum Vleuterweide zijn in kerstsferen, ook de winkels doen hun uiterste best om iedereen tijdens deze eerste editie van de Christmas Shopping Night te verrassen. Zo organiseert Panino di Pino een kerstpakkettenborrel met een glaasje prosecco en Italiaanse hapjes, is er een unieke wijnproeverij bij Jones & Jones en heeft XPC NOA een saxofonist in de winkel. Bij de Rabobank is het één groot feest voor kinderen en bij de Hema kan iedereen een gratis kerstfoto laten maken. Sterk Store organiseert zelfs een kerstdiner voor haar vaste klanten. “Het wordt echt een hele gezellige avond met een bomvol programma”, aldus organisator Frank van der Steen van FanWork Events. Het buitenprogramma van de Christmas Shopping Night concentreert zich rondom de ijsbaan, maar in heel het winkelcentrum liggen rode lopers naar alle deelnemende winkels.

IJsbaan

Uiteraard is de ijsbaan op deze avond geopend tot 22.00 uur. De ijsbaan wordt op vrijdag 6 december geopend en zal t/m 7 januari in het centrum aanwezig zijn. Alle informatie over de ijsbaan is te vinden op www.ijsbaanvleuterweide.nl.

Reacties