“Ik voel zijn klauwen nog in mijn hoofd”

Foto: pixabay

“Ik voel zijn klauwen nog in mijn hoofd.” Hester uit Leidsche Rijn – “Mijn achternaam hoeft er niet bij” – is vanmiddag door een kraai aangevallen in het Máximapark terwijl ze op haar bakfiets fietste.

“Er vlogen er twee, en eentje viel mij van achteren aan.” De kraai vloog op haar af en zette zijn poten in haar haar. Ze voelt ze nog, maar echt gewond is ze gelukkig niet. Ze fietste met mijn bakfiets van Vleuten-dorp richting Fletiomare, daar waren die twee kraaien. Dat is ongeveer op dezelfde locatie als waar een paar weken geleden ook een vrouw op haar fiets door een kraai werd belaagd. Zij had haar kind achterop. Hester: “Mijn kinderen zaten in de bak; die heeft gelukkig een dakje zodat de kraai hen niet kon belagen.” De kinderen hadden wel een broodje maar dat kon de kraai dus niet zien. Of ruiken kraaien zoiets? Wie het weet mag het zeggen!

Oppassen daar dus voor kraaien.

 

Reacties