Buurthuis De Schalm zoekt nieuwe bestuurssecretaris

De Schalm, De Meern
Foto: Marjan Mulder

De Schalm is het Sociaal Cultureel Centrum – buurthuis – van De Meern. Al 45 jaar biedt De Schalm cultuur en welzijn voor alle inwoners in en om De Meern. De Schalm verwelkomt per jaar zo’n 35.000 bezoekers die deelnemen aan allerlei ontmoetingsmomenten, culturele en recreatieve activiteiten.

De Schalm verhuurt ook ruimtes voor activiteiten die passen binnen het kader van de doelstelling, dus voor theatervoorstellingen, yoga en schilderlessen. Zelf organiseert De Schalm kinder- en tienerdisco’s, filmavonden, ontmoetingsmomenten voor senioren en activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Paar uur per maand

Het bestuur van De Schalm bestaat uit zeven personen, allen vrijwilligers. Nu zoekt De Schalm een nieuwe bestuurssecretaris die een paar uur per maand vrij wil maken voor deze mooie maatschappelijke taak. De secretaris heeft ondersteuning van een notulist en stelt in overleg met de voorzitter de agenda op, zorgt er voor dat notulen, actielijst en agenda tijdig worden verstuurd, houdt de documentatie bij en neemt actief deel aan de maandelijkse bestuursvergaderingen.

Interesse?

Als je interesse hebt en meer wil weten over De Schalm, dan kun je dit buurthuis vinden op Facebook, Instagram en via www.schalmdemeern.nl Je bent altijd welkom om eens te komen kijken. Bellen mag ook: Ella Koops, huidige secretaris 06-12101779, Alfred de Ronde, voorzitter 06-51861990.

Reacties