Woning- en Informatiemarkt Leidsche Rijn

Foto: nieuwwonenutrecht

Zaterdag 9 november is weer de Woning- en Informatiemarkt Leidsche Rijn. Een handig evenement voor iedereen die een nieuwbouwwoning in onze contreien zoekt.

Op de markt van aanstaande zaterdag kun je kennismaken met de projecten die nu hier in de verkoop zijn of binnenkort in de verkoop worden gebracht. De Woning- en Informatiemarkt is te bezoeken tussen 11:00 en 14:00 uur in het Informatiecentrum Leidsche Rijn, Verlengde Hogeweidebaan 1 in Utrecht. Tijdens de Woning- en Informatiemarkt zijn alle betrokken partijen aanwezig om je meer informatie te verstrekken over de diverse projecten. Ook geven ze je graag een toelichting op de mogelijkheden én informatie over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

Reacties

Cookieinstellingen