Inbraak bij Speeltuin De Balije

Foto: Sayekh

Afgelopen nacht om 2 uur is er ingebroken in het gebouw van Speeltuin De Balije. De Playstation 4 – van een jaar oud – is gestolen. Op de foto de plek waar ie stond.

De schade bedraagt fors meer dan de waarde van de gestolen Playstion: de deur is opengebroken met een breekijzer, net als de kast die binnen staat. Zakelijk manager van Speeltuin De Balije Driss Sayekh: “Maar daar staan alleen bekers en koffie en zo in, dus daar hebben de inbrekers niets aan. De Playstion is ook niet veel meer waard, maar daar werd nog volop mee gespeeld.”

Inbraakalarm

Driss Sayekh kreeg vannacht om 2 uur een melding dat het inbraakalarm afging. Ter plekke ontdekte hij de inbraak. “De dieven hadden ook de receiver van KPN meegenomen, maar die vond ik buiten terug. Die is waarschijnlijk te weinig waard.” Hij baalt er goed van, en heeft inmiddels aangifte gedaan en de verzekeraar ingeschakeld. “Dat wordt allemaal wel geregeld. Maar we moeten nu wel een nieuwe Playstion…” Dus als iemand er nog één over heeft?

Reacties

0