Zzp’en na je pensioen: stroopwafels bakken

Foto: Coco

Toen Coen Baars met pensioen ging én een stroopwafelijzer voor zijn verjaardag kreeg, was een nieuwe carrière geboren!

Vol enthousiasme sloeg Coen aan het bakken, met succes. Want nadat buren, familie, vrienden en andere bekenden mee konden genieten van zijn lekkere homemade stroopwafels, wilde Coen zijn klantenkring uitbreiden. Want hij kreeg veel complimenten voor zijn stroopwafels, die hij met roomboter bakt en waar hij geen conserveringsmiddelen aan toevoegt. De ondernemer in hem werd erdoor wakker geschud.

Coen: “Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel en ging op zoek naar de lekkerste boter, beste suiker en beste eieren. Ook bezocht ik menig groothandel voor de nodige verpakkingsmaterialen en ging ik op internet speuren naar iets groters dan mijn kleine stroopwafelijzertje.” Inmiddels heeft hij geleverd aan verschillende delicatessezaken – waaronder De Ridder in Vleuterweide – en staat hij met veel plezier op de markt. De naam van de onderneming van Coen: Coco. Zijn vrouw heet namelijk Corien.

Reacties