Griezelen in zwembad Safari deze vakantie

Foto: Zwembad Safari

Ben jij een échte waterrat, ben jij niet bang en vind je het ook leuk om te dansen? Dan is de Halloween disco echt iets voor jou deze vakantie. Zwembad Safari wordt  omgetoverd tot een waar griezelbad. Het schijnt zelfs zo te zijn dat er een spook uit het oude zwembad nog rondzwerft.

Het griezelen begint al bij de ingang waar een tunnel is met allemaal enge verrassingen. Hier kan je als je van griezelen houdt zelf doorheen. Toch een beetje te eng? Neem dan je vader of moeder mee. Deze disco is dan ook voor iedereen die van griezelen houdt. Heb jij nog geen diploma? Dan ben je welkom onder begeleiding van iemand die ouder is dan 18 jaar en in het bezit is van een zwemdiploma en zijn zwemvleugels verplicht!

Wil jij dit feest niet missen dan is het aan te raden om vooraf voordelig je online ticket aan te schaffen. Tevens is deze makkelijk te combineren met onze extra voordelige MealDeal waardoor je vooraf al een lekker snack en wat te drinken hebt afgerekend. Geen gedoe meer met extra geld meenemen naar het zwembad dus.

Alle informatie over deze griezeldisco vind je op onze website: www.zwembadsafari.nl/agenda. De afsluiter van jouw vakantie, hier moet je bij zijn! Zien wij jou ook vrijdag 25 oktober?

Halloween Discozwemmen

Vrijdag 25 oktober | Tijd: 19:00 tot 21:30 uur

Online prijzen en voorverkoop:
Entree € 7,00
Entree + Mealdeal € 9,50

Kassa verkoop:
Entree € 8,00
Entree + Mealdeal € 11,00

Reacties