Waterplezier met de Optimist on Tour!

Foto: Zwembad Safari

Optimist on Tour is het rondreizend watersportevenement van het Watersportverbond waarbij kinderen kennismaken met verschillende watersporten. Op maandag 21 oktober strijkt het evenement neer in MFA/zwembad Safari in Maarssen. En dat is een leuk herfstvakantie-uitje!

Bij Optimist on Tour gaan kinderen onder begeleiding van gecertificeerde én enthousiaste instructeurs hun eerste mijlen varen in een Optimist (dat is een klein zeilbootje) en gaan ze kanovaren, suppen en leren ze wat ze moeten doen als ze te water raken. Ze leren ook hoe je met de kleine Optimist kan omslaan maar ook hoe je weer in de boot kunt komen. Zo komen kinderen op een makkelijke, leuke en laagdrempelige manier in aanraking met de watersport! Om mee te kunnen doen heb je geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma (minimaal A).

Gratis vrij zwemmen

Dit leuke en leerzame event is op maandag 21 oktober 2019 in zwembad Safari te Maarssen. Online kunnen kinderen zich aanmelden voor een tijdblok tussen 09:00 en 15:00 uur. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Voor en na die tijd mogen kinderen die meedoen met de Optimist on tour gratis recreatief zwemmen in de overige baden van het zwembad.

Praktisch

Optimist on Tour, maandag 21 oktober tussen 09:00 en 15:00 uur. Het duurt ongeveer 1,5 uur, en voor en na de workshop kun je gratis vrij zwemmen.
Kosten: € 8,00 pp.
Voor wie: Kinderen die in het bezit zijn van een A-diploma.
Locatie: Zwembad Safari, Bisonspoor 237 in Maarssen.

www.optimistontour.nl/inschrijven/
www.zwembadsafari.nl

Halloweendisco

Later in de herfstvakantieweek is er nog een MEGA indoor Springkussenfestival in de sporthal bij het zwembad. En MFA/zwembad Safari eindigt deze vakantieweek met een griezelige Halloweendisco in het zwembad!

Cookieinstellingen