Week van de Huidtherapie: loop binnen voor vrijblijvend advies en tips!

Foto: Week van de Huidtherapie

De Week van de Huidtherapie is van 7 tot en met 12 oktober. Huidtherapie Oostveen in De Meern heeft die week drie gratis inloopspreekuren waar je met allerlei vragen terecht kunt.

De Week van de Huidtherapie is een landelijk initiatief om breder onder de aandacht te brengen wat huidtherapeuten kunnen doen. In De Meern aan de Mereveldlaan heeft Sylvia Wacanno-Oostveen haar praktijk, al ruim 20 jaar. Zij vertelt enthousiast over haar vak: “Veel mensen weten niet wat wij allemaal kunnen en doen. Eigenlijk weten wij met alle oneffenheden van de huid wel raad. Van steelwratjes tot acne en overbeharing. Dat laatste natuurlijk ook vanuit cosmetisch oogpunt.” Sylvia en haar collega’s kunnen vochtophopingen onder de huid wegmasseren – bijvoorbeeld na borstkanker wegens problemen met de lymfeklieren. Of behandeling van (verkleefde) littekens of wonden. Ook meten ze steunkousen aan: “Weet je dat je voor mannen hele mooie hebt? Gewoon zwarte met een werkje erin. Je ziet niet dat het steunkousen zijn.” Sylvia bekent dat ze de kousen zelf ook vaak aan heeft als ze een hele dag moet staan. Het zit gewoon lekker en je krijgt minder vermoeide benen, vindt ze.

Als je vragen hebt over je huid of problemen hebt in de vorm van vlekjes, acne, bultjes, et cetera, kun je volgende week binnenlopen bij Huidtherapie Oostveen. De spreekuren zijn dinsdag 8 oktober van 12.00 tot 13.00 uur en ’s avonds van 18.00 tot 19.00 uur en donderdag 10 oktober van 15.00 tot 16.00 uur. Mereveldlaan 33a in De Meern. Voor ieder staat een gratis tasje klaar met informatie en mini-producten.  

www.huidtherapieoostveen.nl

 

Reacties