Openluchtbioscoop in Vleuterweide

Foto: Fanworks

Komend weekend vindt de openluchtbioscoop weer plaats in Vleuterweide. Deze leuke buitenbioscoop was vorig jaar een groot succes.

Dus: nog even genieten van de nazomer of gezellig een avondje uit? Dat kan dit weekend gewoon in Vleuterweide. Lekker in de open lucht naar een film kijken op een groot scherm, met een drankje en popcorn op het plein voor de bibliotheek in winkelcentrum Vleuterweide. De buitenbioscoop verwelkomt iedereen en er worden verschillende films gedraaid.

De bios is gratis! Maar je moet wel een beetje winkelen in het winkelcentrum: je ontvangt een bioscoopkaartje bij een besteding vanaf €10,- in een van de winkels. Vervolgens schrijf je je in op de website en ben je zeker van een plekje.

Programma

Vrijdagavond 13 september         20:00 uur: La La Land (Engels)
Zaterdagochtend 14 september 10:00 uur: Huisdiergeheimen (Nederlands)
Zaterdagmiddag 14 september   12:30 uur: Cinderella (Engels)
Zaterdagmiddag 14 september   15:00 uur: Gooische Vrouwen (Nederlands)

Praktisch:

Een entreekaartje kun je nog tot en met dit weekend ontvangen in winkelcentrum Vleuterweide. Online aanmelden is verplicht en kan je doen via de website: https://www.centrum-vleuterweide.nl/buitenbioscoop/. Er is plek voor 200 bezoekers. De eerste 50 aanmeldingen krijgen een goodie bag bij hun bezoek.

Cookieinstellingen