Reünie basisschool Apollo 11 in De Meern

Foto: Apollo

Dit jaar bestaat basisschool Apollo 11 in De Meern 50 jaar. De school is vernoemd naar de eerste raket die in 1969 een succesvolle missie volbracht naar de maan. Om het 50-jarig bestaan te vieren, organiseert de school op vrijdag 13 september een reünie.

Directeur Marja Hamers vertelt enthousiast: “In 50 jaar hebben natuurlijk een heleboel leerlingen door Apollo 11 gelopen. We zouden het heel leuk vinden om tijdens de reünie zoveel mogelijk oud-klasgenoten bij elkaar te brengen. Hoe leuk is het om eens bij te praten en te horen hoe het elkaar is vergaan?” Op Facebook kunnen oud-leerlingen al aangeven of zij komen: “We hebben een evenement op Facebook aangemaakt waarin oud-leerlingen aan kunnen geven of ze komen. En door het evenement te delen bereiken we hopelijk ook de oud-leerlingen die we niet per post hebben kunnen bereiken.”

Oud-leraren

Hamers hoopt op een grote opkomst: “We hebben ook gasten uitgenodigd. Diverse oud-leraren en -leraressen zullen aanwezig zijn. Oud-leerlingen kunnen dus ook bijpraten en herinneringen ophalen met hun favoriete docent van toen. Verder zullen we zoveel mogelijk foto’s van de verschillende leerjaren tonen. Jaarovergangen, musicals, Sinterklaas en andere feestelijke momenten passeren de revue.”

Kaarten

De reünie is op vrijdag 13 september in Muziekpodium Azotod. Alle oud-leerlingen die op dat moment 18 jaar of ouder zijn, zijn van harte welkom het jubileum mee te komen vieren. Toegangskaarten kosten € 12,50 inclusief servicekosten. Hierbij inbegrepen zijn 2 consumptiemunten en bittergarnituur. Meer informatie en kaartjes via www.azotod.nl.

Link naar Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/397315774239044/
Link naar kaartverkoop: https://azotod.nl/2019/07/22/apollo-11-reunie/

Reacties

0