Kamperen en zwemmen op het Berlijnplein

Foto: RAUM

In het weekend van 31 augustus en 1 september wordt het Berlijnplein weer omgetoverd tot Berliner Garten, een klein festivalletje dat aan Berlijn moet doen denken. Nieuw zijn het pop-up zwembad en de stadscamping.

Deze editie van Berliner Garten is onderdeel van het zomerfeest BerlijnLijn, dat hetzelfde weekend plaatsvindt op 7 cultuurlocaties in Leidsche Rijn. Tijdens dit zomerse feest nemen deze cultuurlocaties je mee in een bomvol programma. Geniet van 48 uur zon, dans, muziek, performance, beeldende kunst, pony’s, film en nog veel meer. Stap op de BerlijnLijn, stempel je strippenkaart en ontdek wat de cultuurstraat van Leidsche Rijn Centrum te bieden heeft! De toegang is 99% gratis.

Kamperen

En kamperen kun je na afloop op het Berlijnplein. Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden, maar je kunt ook je eigen tentje of caravan meenemen. Zwembroek en badpak kunnen ook mee want er is dus een pop-up zwembad. Maar dat zal niet al te groot zijn, dus baantjes trekken of een duik van de duikplank zit er niet in. Desalniettemin wordt het vast een leuk weekend! (met concurrentie van Festival Strand, dat wel….)

Cookieinstellingen