149 nieuwe woningen in project De Veiling in ’t Zand

Foto: Van Wanrooij

Op het voormalige veilingterrein in de wijk ’t Zand ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling 149 nieuwbouwwoningen: 20 ruime appartementen (120 m²) en 129 woningen. De verkoop start 17 juli. Het project heet De Veiling.

Van die 129 woningen hebben er 20 drie bouwlagen en vier slaapkamers. Alle woningen hebben straks een eigen parkeerplaats en worden gasloos – met stadsverwarming – ontwikkeld. Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, of een dakkapel en inrichting van de zolder. Prijzen zijn vanaf 395.000 euro.

Start verkoop

Woensdag 17 juli start de verkoop van de 129 woningen en 20 appartementen in project De Veiling in Utrecht. Je bent die dag van harte welkom tussen 17.30 en 19.00 uur in het Informatiecentrum Leidsche Rijn (Verlengde Hogeweidebaan 1, Utrecht). Vanaf dat moment ligt het Woon!magazine voor je klaar en kun je je online inschrijven voor de bouwnummer(s) van jouw voorkeur.

Meer info vind je hier: utrecht-de-veiling

Reacties

0