Foodtruckfestival Vorkje Prik op het Berlijnplein

Foto: Vorkje Prik

Komend weekend is het Berlijnplein – voor de rode bioscoop – omgetoverd tot foodtruckfestival Vorkje Prik. Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli is het een feestje op het Berlijnplein voor alle lekkerbekken uit Leidsche Rijn en daarbuiten.

Diverse foodtrucks serveren uiteenlopende gerechten en de bar schenkt biertjes, wijnen en fris. Er is live muziek van diverse toffe bands en dj’s die tussendoor lekkere muziek draaien. Ook voor de kids is er voldoende te beleven. Vorkje Prik biedt in samenwerking met Sportopvang Maarssen een dagvullend programma aan met verschillende leuke en sportieve activiteiten en workshops. De kinderboerderij van Geertjes Hoeve is er ook. Dus kinderen worden vermaakt terwijl ouders lekker kunnen genieten.

Beker voor een muntje

Entree is gratis, maar met 1 muntje schaf je eenmalig een milieuvriendelijke Vorkje-Prik entreebeker aan. Je kan dit zien als je entreekaartje; hierdoor wordt het mede mogelijk om de muziekprogrammering en activiteiten voor de kinderen te kunnen aanbieden. De beker is herbruikbaar. Met elk nieuw drankje kun je de lege beker bij de bar omwisselen voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kids tot 12 jaar is de beker gratis. Op de beker zit geen statiegeld; je kunt hem meenemen als souvenir. Ideaal voor een picknick en op de camping. En als je de beker van de vorige editie van Vorkje Prik nog hebt: ideaal, want hij is nog ‘geldig’!

Cookieinstellingen