Vlinderhof haalt 5000 euro op voor herstel van vernielingen

Foto: Vlinderhof

Vorige week werd de loods van de Vlinderhof in het Máximapark vernield en besmeurd met allerlei troep. De schade was voor de Vlinderhof groot. Er werd een inzamelingsactie georganiseerd om de benodigde 2500 euro voor het herstel bij elkaar te sprokkelen. Dat bedrag is ruimschoots gehaald.

Maar liefst 5000 euro werd in no time opgehaald. Ruim voldoende om de vernielingen te herstellen en om ook nog wat extra’s te kunnen doen. “Er is veel meer gedoneerd dan we hadden durven hopen, dit is echt voldoende. Daarom laten we de donatie-actie niet onnodig lang doorlopen en stoppen bij een bedrag van € 5000″, aldus de Vlinderhof op Facebook. 

Druk bezig

De vrijwilligers van de Vlinderhof zijn de afgelopen dagen al druk bezig geweest met de eerste stappen om alles zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen. Er is een container nodig – en vooral het transport daarvan naar de tuin vinden zij bij de Vlinderhof ‘best een uitdaging’ – en er komen beveiligingscamera’s. Daarnaast moeten spullen als koffie en dergelijke worden aangeschaft voor bezoekers en de vrijwilligers en moet nieuw drukwerk worden besteld. Ook andere spullen die onbruikbaar zijn geworden moeten opnieuw worden aangeschaft.
“Als we ons nieuwe tijdelijke onderkomen gereed hebben, nodigen we iedereen natuurlijk uit om dat te vieren met een kop koffie en een rondleiding door de Vlinderhof voor wie dat wil!”, aldus de mensen van de Vlinderhof. Je kunt meer informatie over de Vlinderhof vinden op Facebook, Instagram en op hun website: www.vlinderhof.com.

Cookieinstellingen