Luuk uit Vleuten wint gloednieuwe fiets

Foto: Willibrordschool

Het project ‘Lekker Lopen Fijn Fietsen’ wil kinderen stimuleren om te voet of met de fiets naar school te komen. Deelnemers maakten kans op een nieuwe fiets. Kleuter Luuk van de Willibrordschool in Vleuten was de gelukkige winnaar!

Lekker Lopen Fijn Fietsen stimuleert ouders in Utrecht en Amersfoort om hun kind lopend of fietsend naar school te brengen. Het project richt zich vooral op ouders van vierjarigen of bijna-vierjarigen, omdat zij vooral moeten bedenken hoe zij hun kind naar school brengen. De omgeving is veiliger als dat lopend of fietsend gebeurt in plaats van met de auto, zo stellen de provincie, de gemeente Utrecht en andere partijen die samen Lekker Lopen Fijn Fietsen hebben opgezet.

Luuk

Ouders die hun kind in twee weken minimaal vier keer lopend of fietsend naar school hadden gebracht, konden hun gegevens invullen om kans te maken op een gloednieuwe fiets. Luuk uit Vleuten, die in één van de kleutergroepen van de Willibrordschool zit. won dus een prachtige kinderfiets. Fietsmeester Menno van de Willibrordschool sprak nog met de kinderen over de voordelen van fietsen naar school.

Cookieinstellingen