Binnenkort in de verkoop: Levels

Foto: Levels

In het centrum van Leidsche Rijn wordt het nieuwbouwproject Levels ontwikkeld. Het project bestaat uit 54 herenhuizen, 6 appartementen, 10 beneden-bovenwoningen en 2 mooie, groene binnentuinen. De verkoop van de woningen gaat binnenkort van start.

De meeste woningen in het nieuwbouwproject Levels komen in één van de 2 carrévormen, die allebei een groene, natuurrijke binnentuin krijgen. Daarnaast worden er nog 4 vallei-woningen en één vrijstaande woning gebouwd. Alle woningen krijgen een klassieke uitstraling met een ‘eigentijdse twist’. Iedere woning heeft een eigen bergruimte en een privé parkeerplaats op eigen terrein of in de parkeergarage onder de binnentuin.

Als je interesse hebt voor een woning in nieuwbouwproject Levels, kun je je inschrijven: levels inschrijven. Prijzen van de woningen zijn nog niet bekend gemaakt.

Reacties