De Schalm in De Meern zoekt vrijwillgers

De Schalm, De Meern
De Schalm, De Meern
Foto: Marjan Mulder

Af en toe een biertje tappen, zorgen voor een gezellige sfeer in de barruimte en koffie en thee verzorgen. Voor dat soort werkzaamheden zoekt De Schalm in De Meern vrijwilligers.

De Schalm is een gezellig cultureel centrum zo’n 80.000 bezoekers per jaar binnen komen lopen. Er worden tal van activiteiten voor de mensen in De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn georganiseerd en ook verenigingen en stichtingen hebben er geregeld een gezellige plek. Om al die bezoekers te kunnen voorzien van een hapje en drankje is er wel bezetting nodig. De Schalm draait bijna volledig op vrijwilligers die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen.

Barvrijwilligers

Voor de bar is De Schalm eigenlijk altijd op zoek naar barvrijwilligers. Als je achter de bar staat bent je gastheer of gastvrouw en zorg je voor een leuke sfeer in de barruimte. Je verzorgt de koffie/thee voor de bezoekers en de verenigingen die een zaal hebben en je moet ook af en toe een biertje tappen. Geen tapervaring geeft niets, tappen is zo geleerd. Vooral voor de maandag-, donderdag- en vrijdag vond zijn er nog vaste vrijwilligers nodig die de avond willen draaien.

Meer weten? Dan kun je een afspraak maken met Sabina Fokken via [email protected].

 

Cookieinstellingen