De Wasstraat De Meern haalt €5805,- op voor War Child

Foto: De Wasstraat

De hele maand mei is er bij De Wasstraat de Meern flink wat werk verzet. Er is namelijk een actiemaand gehouden voor het goede doel: War Child. Met als resultaat een hele mooie opbrengst: er is in totaal €5805,- opgehaald!

Waarom zette De Wasstraat De Meern deze actie op voor War Child? “Kinderen hebben het recht om op te groeien bij familie en hebben recht op ontspanning en spelen. Bij oorlogskinderen is dit vaak niet het geval. War Child probeert de traumatische gedachtes van oorlogskinderen te verminderen. Als Wasstraat hebben wij rondom dit doel een actie op touw gezet, omdat wij het belangrijk vinden om maatschappelijk betrokken te zijn”, aldus Dick van Soelen van De Wasstraat.

Geslaagde doneeractie

Iedereen kon zijn steentje bijdragen aan de actie voor War Child. Er werd gewassen, gedraaid en bovenal gedoneerd. Naast het contant en digitaal doneren kon er ook op andere manieren gedoneerd worden. Van elke wassing in De Wasstraat de Meern ging er bijvoorbeeld al €2,- naar War Child. Daarnaast stond er een enorm “Rad van Fortuin” waaraan gedraaid kon worden. Voor maar €1,50 kon iedereen aan het rad te draaien om kans te maken op een prijsje. De gehele opbrengst hiervan ging ook naar War Child.

Je kunt nog steeds doneren via https://www.voorwarchild.nl/

'

Reacties

article
20929
De Wasstraat De Meern haalt €5805,- op voor War Child
De hele maand mei is er bij De Wasstraat de Meern flink wat werk verzet.
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/06/12/de-wasstraat-de-meern-haalt-e5805-op-voor-war-child/
2019-06-12T18:14:13+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/05/28194445/wasstraat.jpg
De Wasstraat De Meern
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws